Kan du se hvem som ser på TikTok-siden din? Finn ut alt du trenger å vite!

Opprettet 12 juli, 2024
person på tik tok

TikTok er en av de mest populære sosiale medieplattformene, med millioner av aktive brukere daglig. Mange brukere er imidlertid nysgjerrige på om de kan finne ut hvem som har sett på profilen deres. TikTok introduserte nylig en funksjon kalt "Profilvisninger", som lar brukere se hvem som har sett profilen deres i løpet av de siste 30 dagene. Denne funksjonen er imidlertid ikke automatisk aktivert for alle brukere. I denne artikkelen vil vi utforske hvordan du kan aktivere og bruke denne funksjonen, hvilke andre måter du har for å overvåke interaksjoner på TikTok-kontoen din, og begrensningene for denne funksjonaliteten.

Slik aktiverer du profilvisningsfunksjonen på TikTok

TikTok har introdusert profilvisningsfunksjonen, som lar deg se hvem som har sett profilen din de siste 30 dagene. Hvis du ikke har aktivert denne funksjonen ennå, er dette trinnene du må følge:

  1. Åpne TikTok-appen og gå til profildelen din.
  2. Trykk på de tre horisontale linjene (innstillingene) i øvre høyre hjørne.
  3. Velg "Personvern" .
  4. Finn og velg alternativet "Profilvisninger" .
  5. Slå på funksjonen "Profilvisningshistorikk" .

Hva du trenger å vite om profilvisningsfunksjonen

Når profilvisningsfunksjonen er aktivert, kan du spore hvem som har sett på profilen din i løpet av de siste 30 dagene. Dette er nyttig for å overvåke hvem som viser interesse for aktiviteten din på TikTok. Det er imidlertid noen viktige ting å huske på:

  • Hvis du aktiverer denne funksjonen, vil andre brukere også kunne se om du har sett profilen deres.
  • Funksjonen fungerer bare hvis begge parter har alternativet aktivert. Hvis en bruker ikke har funksjonen slått på, vises du ikke i profilvisningsloggen.

Hvordan spore andre interaksjoner på TikTok

Selv om du ikke bruker profilvisningsfunksjonen, tilbyr TikTok flere andre måter å overvåke aktiviteten på kontoen din på. Slik kan du gjøre det:

  1. Åpne TikTok-appen og trykk på hjerteikonet nederst på skjermen.
  2. Her vil du se alle nylige varsler, inkludert likes, kommentarer og delinger på videoene dine.
  3. Hvis du har en bedrifts- eller skaperkonto, kan du også få tilgang til Analytics-delen for å se detaljert statistikk om videovisninger og demografiske følgere.

Hva er alternativene til å spore aktivitet på TikTok?

Hvis du er interessert i å spore hvem som ser på innholdet ditt, kan du komme over tredjepartsapper som lover å gi slike data. Du bør imidlertid være forsiktig når du bruker disse appene, da mange av dem kan bryte med TikToks retningslinjer eller kompromittere sikkerheten til kontoen din. Det anbefales å stole på TikToks offisielle funksjoner som Profilvisninger og Analytics for å få nøyaktige og sikre data om aktivitet på kontoen din.

Konklusjon

Selv om TikTok ikke alltid tilbød en måte å se hvem som ser på profilen din, lar introduksjonen av profilvisningsfunksjonen nå brukere gjøre nettopp det, forutsatt at den andre personen også har aktivert funksjonen. I tillegg til dette kan du spore interaksjoner på kontoen din gjennom varsler og, for forretnings- eller skaperkontoer, gjennom TikToks Analytics. Vær forsiktig med tredjepartsapper, og fokuser på å bruke offisielle alternativer for å sikre sikkerheten til kontoen din og for å få mest mulig nøyaktig informasjon.

tik tok side

Profilvisningsloggen på TikTok forblir synlig i 30 dager. Etter det slettes informasjonen automatisk, og du vil ikke kunne se eldre profilvisninger med mindre de skjer igjen innen de neste 30 dagene.

Nei, TikTok gir ikke detaljer om hvor mange ganger en spesifikk bruker har sett profilen din. Den viser ganske enkelt brukerens navn hvis de har sett profilen din i løpet av de siste 30 dagene, uten å spesifisere frekvensen.

Hvis du slår av funksjonen for profilvisninger, vil du ikke lenger kunne se hvem som har sett på profilen din, og andre brukere vil heller ikke bli varslet hvis du besøker deres profiler. Imidlertid vil alle profilvisninger som er registrert mens funksjonen var på, fortsatt være synlige i 30 dager med mindre du deaktiverer funksjonen.